• +4 0723 336 555

PELERINAJ IN ISRAEL SI SINAI 21 - 27 august 2017

Oferta expirata

PELERINAJ ÎN ISRAEL SI SINAI 21 – 27 august 2017

Ziua I, luni 21 august 2017

Întălnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaționale (sala de așteptare) – la ora 05:00, cursa Blue Air.

Decolare ora 07:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 09:50 .

-         Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce amintește de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. 

-         Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sfantul Gavriil cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria și în Biserica Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. (cazare in camera dubla, cină și mic dejun la hotel în Nazareth).

Ziua II,marti 22 august 2017

.Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Față” (locul Schimbării la Față a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului).

          Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce amintește de celebra Predică de pe munte a Domnului.                                                                                                        Capernaum -  orașul cel mai iubit de Măntuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii și a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru.Deplasare pe Valea Iordanului și pe lăngă Marea Moartă  pana la Taba in Egipt.              (cazare in camera duble, cină și mic dejun in Taba).                                            

Ziua III,miercuri 23 august 2017                                                             l         

Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume  in care a viețuit Sfantul Ioan Scărarul si Sfintii Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moaștele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnița cu moaștele Sfantului Stefan Sinaitul, Paraclisul  Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colecție de icoane vechi de o deosebită valoare.                                                                                (cazare in camera duble, cină si mic dejun la St. Catherina-Sinai).

Ziua IV,joi 24 august 2017

*Optional Urcarepe Muntele Sinai (noaptea la ora 01:00)– locul in care Moise a primit Tablele Legii. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic rămăne cazat in camera. 

(pentru munte: lanterna, rucsac, fes, incaltaminte si imbracaminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Ierusalim – Israel.

*Opțional vizită la Acvariul din Eilat, Marea Rosie, 25 usd. Scurta oprire la Marea Moarta, stălpul de piatră – soția lui Lot.

(cazare in camera duble, cină si mic dejun în Bethleem).

Ziua V, vineri 25 august 2017                                                                                     

Ierusalim, - Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălțării Domnului, Mănăstirea Pater Noster (loc în care Măntuitorul i-a învățat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plăns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor (ridicată pe locul în care Măntuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăpostește Mormăntul Maicii Domnului și Grota Trădării.                                                                                        

 Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foișorul „Cina cea de Taină”și Mormăntul Sfântului Prooroc și Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plăngerii. Așezămăntul Romănesc de la Ierusalim. (cazare in camera duble, cină si mic dejun în Bethleem)

Ziua VI,sambata 26 august 2017

Hozeva – Mănăstirea Sfantul Gheorghe (închinare la moaștele Sfantului Ioan Iacob Romănul).

Valea Iordanului-  locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos.Închinare în Mănăstirea Sfantul. Gherasim. Închinare în Mănăstirea „Dudul lui Zaheu” și la Așezămăntul Romănesc de la Ierihon.                                                                                     Cetatea Ierusalimului – intrampe poarta Sfantul. Ștefan și ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sfanta. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia.          

Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Măntuitorului Iisus Hristos, Biserica Sfintei Învieri. Inchinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormănt, locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. (cazare in camera duble, cină si mic dejun în Bethleem)  

Ziua VII,duminica 27 august 2017                                                          

Bethleem –Biserica Ortodoxă a Nașterii Domnului (ce adăpostește Peștera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos și icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.         

Ein Karem –Biserica Nașterii Sfantului Ioan Botezătorul (ridicată pe locul nașterii Sfantului Ioan Botezatorul) și Izvorul Sfintei Fecioare Maria.                                      

Lod – închinare în Biserica ce adăpostește mormăntul și moaștele Sfantului Gheorghe. Sosire la aeroport ora 19:00. Decolare – 22:20, aterizare București ora 01:10, cursa Blue Air.

TARIF :     695 euro

Tariful include:

  • -         Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv - Bucuresti
  • -         Cazare 6 nopți la hoteluri;
  • -         Masa: 6 cine si 6 mic dejun
  • -         Transfer aeroport – hotel - aeroport;
  • -         Transport local cu autocar; Taxi Tabor
  • -         Taxe aeroport,/,/Taxe viza
  • -         Preot insotitor
  • -         Asigurare medicala (se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani)

Tariful nu include:

  • -         Tips pentru ghidul din Egipt, soferi, personal hotelier – 30 euro

Acte necesare:      Pasaport in termen de valabilitate de 6 luni de la data revenirii in tara.

Pentru inscriere avans minim 300 euro/pers, copie dupa Carte Identitate.

ALEGE PELERINAJUL

cu destinatia favorita si momentul potrivit pentru tine
 

PRETURI IDEALE

cel mai bun pret pentru calatoriile tale
 

0723 336 555

agentii nostri iti vor da informatiile necesare despre pelerinajul dorit
0
Doresc sa mă contactati pentru:
PELERINAJ IN ISRAEL SI SINAI 21 - 27 august 2017

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale