• +4 0723 336 555

Tabere de ski Arieseni Vartop 2020

De la 1650.00 lei (PRIMIM VOUCHERE DE VACANȚĂ)

TABERE DE SCHI 2020

Arieseni – Vârtop

2 – 7 ianuarie / 7 – 12 ianuarie

  • Locație: stațiunea Vârtop, Arieșeni

Stațiunea Arieșeni se situează în inima munților Apuseni în zona numită „Țara Moților”, la limita Parcului Natural Apuseni. Este una dintre puținele zone din nord-vestul țării unde există amenajate pârtii de schi.

Domeniul schiabil Vârtop din Stațiunea Arieșeni se găsește la altitudinea de 1200 m și este alcătuit din trei pârtii separate de dificultăți diferite: pârtia Piatra Grăitoare, pârtia Vartop 1 si pârtia Vârtop 2.

  • Grupă de vârstă și nivel

Tabăra de ski Arieșeni se adresează în principal copiilor cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani de orice nivel, întrucât tabăra este structurată pe trei echipe: începători, mediu și avansați.

Totodată, în regim de tabără acceptăm tineri și adulți dornici să învețe să schieze, sau să-și îmbunătățească tehnicile de schi.

  • Echipa taberei

Echipa este formată din oameni cu experiență de peste 20 de ani în organizarea taberelor pentru copii. Instructorii și ghizii echipei sunt acreditați și specializați în domeniile de activitate desfășurate.

Taberele noastre de iarnă au o tradiție de peste 16 ani, iar alături de noi sute de copii au învățat să schieze și să se perfecționeze în schi. Este al 11-lea an când pentru începători și nivel mediu alegem domeniul schiabil Vărtop din  Munții Apuseni datorită avantajelor pe care le avem în acest loc:

  • cazare și masă la Cabana Vârtop aflată la baza pârtiei Vârtop 2;
  • pârtii cu grad mic și mediu de dificultate, platou pentru inițiere copii;
  • domeniul schiabil de la Vârtop oferă echipei noastre climatul ideal pentru realizarea inițierii și perfecționării.
  • localizarea Cabanei Vârtop ne ajută să eliminăm transportul până la pârtie și ne oferă un program de schi flexibil pentru a evita orele de aglomerație.

 

  • Scopul taberei de ski

Scopul pe care ni-l propunem în tabăra de iarnă este de a deprinde și de a îmbunătăți tehnicile de ski, pe pârtiile potrivite atât începătorilor, cât și avansaților. La finalul taberei organizăm concurs de ski unde se va testa nivelul fiecărui participant. La cerere părinții pot solicita și fișa de observare a tehnicilor de ski ale copiilor.

Totodată, dorim să continuăm și partea de dezvoltare personală pe care o aplicăm în taberele de vară, astfel că în fiecare zi îi vom implica pe copii în jocuri și ateliere care să-i ajute la îmbunătățirea abilităților de comunicare, coordonare și lucru în echipă.

Întreg programul taberei este realizat pentru a stimula socializarea și integrarea în grupuri noi, de a dobândi independență față de părinți în desfășurarea întregului program de tabără și nu în ultimul rând, de a-i angrena într-un program de inițiere și perfecționare a tehnicilor de schi.

  • Avantajele taberei de ski
    • Personal profesionist – echipa noastră este formată din monitori cât și din ghizi specializați, absolvenți de cursuri acreditate de ANC, cu experiență în relația cu copiii. Dorința noastră principală este să le oferim copiilor o vacanță frumoasă, motiv pentru care implicarea este de 100%. Bucuria lor este mai presus de orice, de aceea an de an ne dezvoltăm atât din punct de vedere profesional, cât și personal pentru a putea să-i înțelegem și să fim aproape de ei.
    • Ritmul de învățare – în cadrul unei tabere de ski copiii învață mult mai repede să schieze mai ales pentru că fac parte dintr-un grup și se motivează unii pe ceilalți. Totuși, fiecare participant va avea momente individuale cu monitorul pentru a putea învăța corect și sigur tehnicile de schi.
    • Orele petrecute pe pârtie – în cadrul taberei noastre, copiii vor petrece suficient timp pe pârtie cât să se bucure la maxim de schi. Cu aproximație copiii vor sta cel puțin 20 de ore pe pârtii alături de monitori specializați, lucru dificil atunci când este vorba de un sejur la munte alături de părinți.
    • Grupuri de copii – având în experiență atât lecții individuale  cât și cu grupuri, putem spune că este un avantaj foarte mare pentru participanți să se afle într-un grup de schi din mai multe motive: petrec timp de calitate alături de copii de vârsta lor, se distrează și se formează noi prietenii. Grupurile au avantajul de a fi factor motivațional pentru copii, deoarece le oferă libertatea exprimării naturale.
    • Concursul de final – concursul de final a fost gândit special pentru a-i motiva pe copii să-și depășească limitele și să-și dorească să evolueze.
    • Prețul – cumulate, o tabără destinată schiului este mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât un sejur la munte cu ore individuale de schi.
    • Nu doar o tabără, o experiență! – taberele noastre sunt gândite pentru a crea o experiență de neuitat participanților. Mărturie stau copiii care an de an sunt alături de noi și care la finalul fiecărei tabere se gândesc cu nostalgie la frumoasa perioadă care se încheie, iar urarea de final este mereu „Abia aștept la anul!”;

 

  • Programul zilnic

În tabăra de la Vârtop – Arieșeni timp de 4 zile vom schia peste 20 de ore. Fiecare zi de schi este specială deoarece vom petrece cât mai mult timp pe pârtie unde vom învăța să schiem, ne vom juca și vom lega noi prietenii. Programul de schi este alcătuit din două sesiuni: dimineață între orele 10 – 13 și după amiază între orele 16 – 19. Fiecare interval de schi conține și câte o pauză când copiii primesc ceai cald și o gustare.

Pe parcursul taberei copiii sunt împărțiți pe grupe de nivel (grupe alcătuite din 8 – 10  copii) coordonate de monitori și însoțitori. Între cele două sesiuni de schi există o pauză de odihnă de 2 ore. În fiecare seară organizăm activități recreativ– educative de interior, jocuri în zăpadă, proiecții video și concursuri tematice. Activitățile sunt combinate în așa fel încât copiii să nu resimtă oboseala și efortul depus în ziua de schi.

Echipa noastră este alcătuită din monitori și ghizi care vor asigura supravegherea copiilor 24/24 (1 adult la maxim 8 copii).

9:00 – Trezirea;

9:30 – Micul dejun;

10:00 – Ieșim la schi! (prima sesiune de schi 3 ore);

11:30 – Pauza de gustare și ceai;

13:30 – Masa de prânz;

14:00 – Program de odihnă;

16:30 – Ieșim al schi! (a doua sesiune de schi 3 ore);

18:00 – Pauza de gustare și ceai;

20:00 – Masa de seară;

20:30 – Program de jocuri și ateliere;

21:30 – Pregătirea pentru somn;

22:00 – Ne odihnim pentru o nouă zi plină!

 

TARIF: 1 650 lei

  • Rezervarea locului se face în urma achitării avansului de 500 de lei.
  • Atenție! Locurile în tabăra de iarnă la Arieșeni Vârtop sunt limitate: 24 locuri;
  • Pentru adulți prețul se majorează cu 100 lei;

Ce servicii include oferta taberei:

  • Transport calificat după norme internaționale, autocar de 27 de locuri; (București – Arieșeni și retur);
  • Cazare 5 nopți în camere de 2, 3, 4 locuri cu baie proprie;
  • Pensiune completă: trei mese/ zi + două gustări (fruct/dulce) și ceai; (menționăm că meniul este adaptat pentru copii);
  • Cursuri de ski (4 – 6 ore/ zi în funcție de grupa de vârstă și nivelul de ski) – în urma evaluării din prima zi, participanții vor fi împărțiți pe grupe de nivel, fiecare grupă având câte un instructor coordonator (1 instructor la maxim 8 copii);
  • Diplomă și medalie în urma concursului organizat la finalul taberei;
  • Atelierele și jocurile de dezvoltare personală;
  • Asistență permanentă 24/24;
  • Asistență ghid autorizat pe drumurile tur – retur;

Ce servicii nu sunt incluse:

  • Echipament schi: clăpari, schiuri, bețe, cască; echipamentul de bază: schiuri, clăpari, bețe pot fi închiriate - cost aproximativ 30 lei/zi; Echipamentul personal: cască și costumul de schi trebuie să îl dețină fiecare participant; Atenție! Toate elementele sunt obligatorii.
  • Transport pe cablu (prețul variază în funcție de nivelul de schi al fiecăruia; aproximativ 200 lei/ copil / tabără);
  • Alte cheltuieli personale;

 

Informații suplimentare și înscrieri:

Agenția de turism Sfântul Nicolae

Mihai Ioghen – 0722.568.222

Ilinca Ioghen – 0724.683.121

Daniel Vilău – 0721.961.771

e-mail: contact@pelerinaje-turism.ro/ ilinca_ioghen@yahoo.com

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ALEGE PELERINAJUL

cu destinatia favorita si momentul potrivit pentru tine
 

PRETURI IDEALE

cel mai bun pret pentru calatoriile tale
 

0723 336 555

agentii nostri iti vor da informatiile necesare despre pelerinajul dorit
0
Doresc sa mă contactati pentru:
Tabere de ski Arieseni Vartop 2020

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale