• +4 0723 336 555

19 - 24 iunie - Exploratori in Valea Doftanei

De la 1750.00 lei
  •  
  • GRUPĂ DE VÂRSTĂ: 6 - 16 ani
  • CE NE PROPUNEM?
  • CE VOM FACE?
  • TARIF

Programele taberelor organizate de Agenția de Turism Sfântul Nicolae își propun dezvoltarea copiilor și a tinerilor prin metode de educație nonformală și jocuri interactive. Misiunea noastră se referă la crearea unui mediu și spațiu
sigur, distractiv și educativ pentru participanți.
Aceștia se dezvoltă multidirecțional și ajung să cunoască oameni noi cu care relaționează și interacționează, iar cu o experință de peste 20 de ani în organizarea de tabere, anual venim în întâmpinarea lor cu ateliere și activități noi menite să creeze diversitate.


Taberele noastre au ca scop dezvoltarea abilităților copiilor și depășirea limitelor într-un mediu controlat și organizat. Tabăra este gândită ca un concurs pe echipe, lucru ce îi motivează și îi antrenează în fiecare activitate.

ATELIERE DE CONSOLIDARA ECHIPEI

Participanții vor învăța să relaționeze și să comunice cu membrii echipei; Toate aceste ateliere sunt gândite pentru a-i face pe toți participanții să se implice activ în rezolvarea unei misiuni diferită la fiecare atelier: Asteroidul, Insulele, Ceasurile, Barca pe uscat, Cloșca cu puii și multe altele.

ATELIERE DE COORDONARE

Sunt structurate astfel încât participanții învață să se coordoneze prin joc; Elementele cele mai des întâlnite sunt cercurile pe care ei le vor folosi pentru a îndeplini misiuni prestabilite.

ATELIER DE TRESURE HUNT

Echipele au de rezolvat mai multe misiuni și ghicitori. Acestea trebuie să treacă prin mai multe probe pentru a găsi „comoara”.

ATELIER DE TIR CU ARCUL ȘI ARCHERY TAG

Votat atelierul preferat în anul 2020 de către participanți în taberele noastre. Îmbină tehnica tirului cu arcul într-un joc dinamic și distractiv; Jocul se desfășoară într-un teren special amenajat cu cazemate, unde fiecare echipă își revendică câte o jumătate de teren.

ATELIER DE INVENTICĂ ȘI CONSTRUCȚIE - LEONARDO DA VINCI

Copiii vor învăța despre cele mai faimoase invenții ale marelui Leonardo da Vinci și le vor pune în practică. Aceștia vor constri peste un pârâu celebrul Pod al lui da Vinci, Catapulta, Ciocanul și Elicopterul;

TRASEE CU OBSTACOLE

Aceste ateliere se vor desfășura sub forma unui concurs între echipe în care participanții vor avea de trecut prin mai multe probe pe care le-au exersat în zilele anterioare.

 

ATELIER OPȚIONAL DE FLUIER

În plus an de an le pregătim copiiilor noi ateliere surpriză.

  •  începând cu 1750 lei 

Agenția de turism Sfântul Nicolae

Ilinca Vilău – 0724. 683. 121 

Mihai Ioghen - 0722. 568. 222

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

ALEGE PELERINAJUL

cu destinatia favorita si momentul potrivit pentru tine
 

PRETURI IDEALE

cel mai bun pret pentru calatoriile tale
 

0723 336 555

agentii nostri iti vor da informatiile necesare despre pelerinajul dorit
0
Doresc sa mă contactati pentru:
19 - 24 iunie - Exploratori in Valea Doftanei

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale