Alege destinatia:

Tara:
Judet / Regiune:
Selecteaza tara mai intai...
Localitate:
Selecteaza regiunea mai intai...

CALENDAR ORTODOX

14-15 septembrie 2013 Pelerinaj “Pe urmele Parintelui Iustin Parvu” la manastirile din Moldova unde a vietuit

14-15 septembrie 2013 Pelerinaj “Pe urmele Parintelui Iustin Parvu” la manastirile din Moldova unde a vietuit

Ziua I

-Plecarea va avea lor pe 13 septembrie la ora 18:00 de la Universitate, urmand traseu de noapte si ne vom caza la manastire pentru cateva ore.

-Manastirea Petru-Voda-cu hramul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil-manastire de calugari ctitorita de Parintele Iustin Parvu in anul 1991.

-Inchinare la mormantul Parintelui Iustin Parvu .

-Participare la Sfanta Liturghie de “Inaltarea Sfintei Cruci” si la Slujba Parastasului de 3 luni pentru Parintele Iustin(masa).

-Manastirea Paltinul Petru-Voda-cu hramul Adormirea Maicii Domnului-manastire de maici ctitorita de Parintele Iustin Parvu in anul 2003. Vizitarea Chiliei Parintelui Iustin, locul in care a vietuit in ultimii 3 ani.

-Manastirea Durau –unde a intrat in monahism Parintele Iustin in anul 1936(la varsta de 17 ani);

-Manastirea Bistrita-unde a vietuit Parintele Iustin intre anii 1974-1989. Inchinare la Icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana;

-Manastirea Secu-unde a vietuit Parintele Iustin intre anii 1966-1974 si 1989-1991(cazare);

Ziua II

-Manastirea Secu-Participare la Sfanta Liturghie si la agapa frateasca. Inchinare la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Cipriota, la moastele Sfantului Mitropolit Varlaam si ale Parintilor Vichentie Malau si Antim Gaina-duhovnicul Parintelui Iustin Parvu.

-Manastirea Sihastria-Inchinare la mormantul Parintilor Cleopa Ilie, Ioanichie Balan si Paisie Olaru-duhovnicul parintelui Iustin Parvu. Vizitarea chiliei Parintelui Cleopa Ilie si Paisie Olaru. Binecuvantare de la Parintele Nifon Burlacu;

                                                                                                                                    Tarif: 200 lei